Mar 31, 2011

berkubang la la la la

Last weekend my sista in law and family datang melawat kitorang kat umah sewa kitorang kat kajang tu
baru lebih kurang seminggu jugaklah kami duduk kat umah tu berdua..
rasa macam tak nak kuar umah kot...kekeke
pagi sabtu tu sempatlah kitorang berkubang dalam kolam renang...
melayankan si Sara n si Syahmi...


mak su yang mulanya malu2 nak terjun... ;P

Last2 terjun jugak...ye la nak jaga anak2 saudara...hehe
(cover line ;p padahal memang nak masuk pun heehe)


Syahmi dengan ashu nya..memang manja sgt dak ni ngan ashu dia tu

Kereta api dalam air..weeee~

sampai menggigil2 adik mandi..

yeah!!
HAPPY HOUR!! =)

Mar 30, 2011

Bila suami masuk ke dapur

' ok malam ni biar b yang masak...', kata sang suami
' b nak masak ape?', tanya sang isteri
'adelah...hehehe', jawab si suami sambil gelak2 comel ;p

ini dia suamiku mithali hehe haa..cube teka beliau nk masak ape.......
mcm best je kan?hikhik


maka dipersembahkan masakan dari air tangan sang suami
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tara........... nama masakan : Mee dari hati man lengkang

wahaha...meggi goreng je sebenarnye...hihi tapi telah di touch up oleh sang suami...
sedap!

mekasyeh muchuk.... ;)
love u..mmuaah2!

Mar 28, 2011

info basi : Majlis menyambut menantu ;)

Tarikh : 19 Mac 2011
Tempat : Kg Rimba Terjun Pontian
Tema : Merah Putih
Bridal : Sri Pinang

Pelamin cinta hati kami

kami with white n red wedding dress ;)


Alhamdulillah...selesai sudah semuanya ;)
Doakan kami bahagia sampai akhirat ye...


Mar 18, 2011

alhamdulillah


Alhamdulillah syukur atas segala rahmatNYA....

WE ARE OFFICIALLY A HUSBAND AND A WIFE =)




Mar 3, 2011

11 bulan 1 hari

hari ni 04.03.2011 (abaikan tarikh post kt atas tu..tatau pesal dia lambat sehari..ding dong agaknye hehe)
genaplah usia pertunangan kami 11 bulan dan 1 hari
alhamdulillah kami berjaya sampai ke sini =)
minggu depan 13.03.2011 insyaALLAH akan terpatrilah satu ikatan suci antara kami
semoga semuanya berjalan dengan lancar seperti yg di rencanakan
jemput datang ye semua ke majlis kami yang tak seberapa ni ;)
wish me all the best ya =)






note : hari ni hari last aku keje..aku cuti dari 7-23 hb mac...cuti sakan deh...hehe

Mar 31, 2011

berkubang la la la la

Last weekend my sista in law and family datang melawat kitorang kat umah sewa kitorang kat kajang tu
baru lebih kurang seminggu jugaklah kami duduk kat umah tu berdua..
rasa macam tak nak kuar umah kot...kekeke
pagi sabtu tu sempatlah kitorang berkubang dalam kolam renang...
melayankan si Sara n si Syahmi...


mak su yang mulanya malu2 nak terjun... ;P

Last2 terjun jugak...ye la nak jaga anak2 saudara...hehe
(cover line ;p padahal memang nak masuk pun heehe)


Syahmi dengan ashu nya..memang manja sgt dak ni ngan ashu dia tu

Kereta api dalam air..weeee~

sampai menggigil2 adik mandi..

yeah!!
HAPPY HOUR!! =)

Mar 30, 2011

Bila suami masuk ke dapur

' ok malam ni biar b yang masak...', kata sang suami
' b nak masak ape?', tanya sang isteri
'adelah...hehehe', jawab si suami sambil gelak2 comel ;p

ini dia suamiku mithali hehe haa..cube teka beliau nk masak ape.......
mcm best je kan?hikhik


maka dipersembahkan masakan dari air tangan sang suami
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tara........... nama masakan : Mee dari hati man lengkang

wahaha...meggi goreng je sebenarnye...hihi tapi telah di touch up oleh sang suami...
sedap!

mekasyeh muchuk.... ;)
love u..mmuaah2!

Mar 28, 2011

info basi : Majlis menyambut menantu ;)

Tarikh : 19 Mac 2011
Tempat : Kg Rimba Terjun Pontian
Tema : Merah Putih
Bridal : Sri Pinang

Pelamin cinta hati kami

kami with white n red wedding dress ;)


Alhamdulillah...selesai sudah semuanya ;)
Doakan kami bahagia sampai akhirat ye...


Mar 18, 2011

alhamdulillah


Alhamdulillah syukur atas segala rahmatNYA....

WE ARE OFFICIALLY A HUSBAND AND A WIFE =)




Mar 3, 2011

11 bulan 1 hari

hari ni 04.03.2011 (abaikan tarikh post kt atas tu..tatau pesal dia lambat sehari..ding dong agaknye hehe)
genaplah usia pertunangan kami 11 bulan dan 1 hari
alhamdulillah kami berjaya sampai ke sini =)
minggu depan 13.03.2011 insyaALLAH akan terpatrilah satu ikatan suci antara kami
semoga semuanya berjalan dengan lancar seperti yg di rencanakan
jemput datang ye semua ke majlis kami yang tak seberapa ni ;)
wish me all the best ya =)






note : hari ni hari last aku keje..aku cuti dari 7-23 hb mac...cuti sakan deh...hehe