Jul 31, 2011

Si ibu mengandung dan Ramadhan Al-Mubarak

Diam tak diam dah masuk bulan puasa semula


cepat sungguh masa berlalu


dan Ramadhan kali ni aku sangat bersyukur


sebab dapat berpuasa bersama mahkluk Allah di dalam perot


kata orang itulah RAHMAT...dapat mendidik anak mengenal Allah sejak dalam perut lagi


semoga 'kami' dapat sama2 menunaikan ibadah puasa dengan baik


"anak ibu baik..kuat..kan?kita puasa sebulan penuh ok..." =)


selalu aku dapat puasa half Ramadhan je sebab aku period lame..hehu




Kepada semua muslimin dan muslimat


Selamat menjalani ibadah puasa


Semoga kita diberi kesihatan yang baik untuk sama2 kita memperbanyakkan amal dan mempertingkatkan iman kita di bulan yang mulia ini eak




azam Ramadhan kali ini : nak pergi solat terawikh sebanyak yang boleh + jadi yang lebih baik dari Ramadhan yang lepas..insyaALLAH..


Jul 21, 2011

i love him..i swear!!

Dia yang selalu buat saya menangis
tapi
Dia jugalah yang akan buat saya ketawa

bak kata org berchenta,

DIALAH RACUN, DIA JUGA PENAWARNYA =)

semoga kasih sayang kami kekal sampai syurga
Amiinn

He's the one who make me falling in love again and again..

MOHD KAMALRUZZAMAN BIN ABD RAHIM


mood hari jumaat yang damai : saya sayang suami saya sangat2 =)




Jul 19, 2011

Perot makin membunchet!



Dari hari ke sehari nampaknya perot aku makin membunchetkan diri
tapi empunya badan masih tak sedar diri
before ni dok p balik keje je kan
tak de nak ke mana2..
g keje plak pakai baju kurung n masih boleh muat lagi walaupun kain dok atas perot
tetiba hari tu nak g umah SIL aku kat lumut
ade hati ko nak pakai seluar yang selalu aku dok pakai b4 pregnant
mmg tak masuk la..
nak zip tak boleh..
tersengih aku sendiri...
tak sedar diri ibu ni kan baby?perasan masih slim..hikhik
Makanya terpaksalah aku menyoppingkan diri membeli seluar yang bersesuaian walaupun poket sudah kering bile tibanya hujung bulan ni..
demi baby...apa pun BOLEH!!hehe

hanya Allah yang tahu


tak semua org faham perasaan kita
termasuklah orang yang kita sayang

terasa diri ni sendiri
Hanya Allah je yang tahu
dan hanya DIA tempat aku mengadu

mood : sangat sedey ='(

Jul 31, 2011

Si ibu mengandung dan Ramadhan Al-Mubarak

Diam tak diam dah masuk bulan puasa semula


cepat sungguh masa berlalu


dan Ramadhan kali ni aku sangat bersyukur


sebab dapat berpuasa bersama mahkluk Allah di dalam perot


kata orang itulah RAHMAT...dapat mendidik anak mengenal Allah sejak dalam perut lagi


semoga 'kami' dapat sama2 menunaikan ibadah puasa dengan baik


"anak ibu baik..kuat..kan?kita puasa sebulan penuh ok..." =)


selalu aku dapat puasa half Ramadhan je sebab aku period lame..hehu




Kepada semua muslimin dan muslimat


Selamat menjalani ibadah puasa


Semoga kita diberi kesihatan yang baik untuk sama2 kita memperbanyakkan amal dan mempertingkatkan iman kita di bulan yang mulia ini eak




azam Ramadhan kali ini : nak pergi solat terawikh sebanyak yang boleh + jadi yang lebih baik dari Ramadhan yang lepas..insyaALLAH..


Jul 21, 2011

i love him..i swear!!

Dia yang selalu buat saya menangis
tapi
Dia jugalah yang akan buat saya ketawa

bak kata org berchenta,

DIALAH RACUN, DIA JUGA PENAWARNYA =)

semoga kasih sayang kami kekal sampai syurga
Amiinn

He's the one who make me falling in love again and again..

MOHD KAMALRUZZAMAN BIN ABD RAHIM


mood hari jumaat yang damai : saya sayang suami saya sangat2 =)




Jul 19, 2011

Perot makin membunchet!



Dari hari ke sehari nampaknya perot aku makin membunchetkan diri
tapi empunya badan masih tak sedar diri
before ni dok p balik keje je kan
tak de nak ke mana2..
g keje plak pakai baju kurung n masih boleh muat lagi walaupun kain dok atas perot
tetiba hari tu nak g umah SIL aku kat lumut
ade hati ko nak pakai seluar yang selalu aku dok pakai b4 pregnant
mmg tak masuk la..
nak zip tak boleh..
tersengih aku sendiri...
tak sedar diri ibu ni kan baby?perasan masih slim..hikhik
Makanya terpaksalah aku menyoppingkan diri membeli seluar yang bersesuaian walaupun poket sudah kering bile tibanya hujung bulan ni..
demi baby...apa pun BOLEH!!hehe

hanya Allah yang tahu


tak semua org faham perasaan kita
termasuklah orang yang kita sayang

terasa diri ni sendiri
Hanya Allah je yang tahu
dan hanya DIA tempat aku mengadu

mood : sangat sedey ='(