Nov 8, 2011

Surprise itu suamiku...hehe

Semalam aku terima parcel dari en.suami..


mmg tau dh akan dapat parcel dari dia sebab hari khamis lepas dia ada bgtau dia ade pos dvd cerita korea tajuk 49 Days..

Ni dia cover dvd cerita tu

Dia saja je beli nak hilangkan bosan dia dok kat kapal tu,
then bile dia dh habes tengok dia pos la kat aku plak
untuk menghilangkan kebosanan aku kat umah pulak..

selain nak rase feeling yg sama bile tgk cerita yg sama walaupun dok berjauhan kan...
terima kasih muchuk...
mmmuuuahh!!
heeee


tapi yang best nye hubby bukan pos dvd jek..
ade surprise yang lain jugak dari dia...
I LOVE YOU BESAR2 B...
ehehe

bukak2 je DVD tu dah bau harum semerbak
aku ingat mmg bau dvd tu harum semacam
rupenye hubby kirimkan bau perfume dia yang baru dia beli..
dia mmg ada gtau dia beli perfume baru

wangiiii.......suke2....hehe

kat tisu ni la dia sembur perfume tu...

Then, hubby kirimkan jugak surat untuk aku n baby
ala2 cerita cinta dolu2 plak kan main surat2 ni..hehe
dia suh aku baca kuat2 biar baby dengar
dua kali aku baca surat ni,
dua kali gak banjir air mata ku..
ye..aku mmg gembeng...
tapi ape yg hubby tulis sangat touching..
saya sayang awak banyak2!
time aku baca kuat2 untuk baby pun, baby dok tendang2 perot aku..
dia pun happy agaknya dapat surat dari ayah dia..hehe

Surat dari seorang suami dan ayah kepada isteri dan anaknya =)

Pastu ada plak cebisan kecik kertas yang ade pesanan dari hubby
katanya kalau nak bg org kene bagi semuanya tanda keikhlasan
tu yang lebihan A4 pun dia kirim sekali tu..
alahai suamikuuuu....hehe

I love and miss u more Mohd Kamalruzzaman Abd Rahim....

Pastu selak punye selak
ade lagi surprise dia....
ni ha...

nak cukupkan ruang kosong katanye..
awatlah tak da banyak lagi ruang kosong kan??haha
terima kasih sayang!


Last but not least
benda yang aku tak perasan
hubby letak kat belakang DVD

Gambar passport beliau yang terkini....
dia amik time dia nak buat medical card time kat sana aritu
pengubat rindu untuk si isteri yang jauh di mata ;)

ensemkan suami saya? ~ lalalalalalala ~ ;P


Itulah dia suamiku...
MOHD KAMALRUZZAMAN BIN ABD RAHIM
penuh dengan surprise
TERIMA KASIH B
saya bahagiaaaa sangat dengan awak =))
semoga kasih sayang ni berkekalan sampai syurga hendaknya
Amiinnn





Nov 7, 2011

epy besday to me!! 711


epy besday to me
epy besday to me
epy besday to meeee.....
epy besday to me...



feeling2 wish besday untuk diri sendiri..haha

Nov 3, 2011

risau merajai hati

Semakin dekat dengan due semakin la hati aku ni risau..
risau kalau2 baby keluar awal
aku dah la duduk sorang2
suami jauh di mata....
mak mertua pun tak berapa sihat
mak aku plak, nak dok sini, adik aku sekolah lagi sape nak jaga?
adik2 aku yang lain belajar n praktikal
mmg tak boleh nak teman
waaa...sangat risau..

*nanges sampai lebam*

time2 mcm ni lah aku perlukan sangat en.suami berada di sisi
mengharapkan dia ada menemani hari2 ku..hukhuk

aku plan nak bercuti awal seminggu dari due
tapi tetap risau kalau2 baby keluar lagi awal dari tarikh tu
Kalau ikutkan kiraan Doktor aku dah masuk minggu ke 35
so ada lebih kurang 5 weeks lagi
tapi most of my friends bersalin awal 2/1 weeks before due
ade yang i months ealier lagi..
tu buat aku lagi riso..
tiap2 hari aku doa semoga baby keluar bila aku dah bercuti kat kampung nanti
tiap2 hari jugak aku pesan kat baby suh dia sabar
suh dia keluar bile ibu dia dah start cuti nanti

semoga Allah perkenan kan doa hambanya ni..
permudahkanlah segalanya untuk kami Ya ALLAH
amiinnn

Nov 8, 2011

Surprise itu suamiku...hehe

Semalam aku terima parcel dari en.suami..


mmg tau dh akan dapat parcel dari dia sebab hari khamis lepas dia ada bgtau dia ade pos dvd cerita korea tajuk 49 Days..

Ni dia cover dvd cerita tu

Dia saja je beli nak hilangkan bosan dia dok kat kapal tu,
then bile dia dh habes tengok dia pos la kat aku plak
untuk menghilangkan kebosanan aku kat umah pulak..

selain nak rase feeling yg sama bile tgk cerita yg sama walaupun dok berjauhan kan...
terima kasih muchuk...
mmmuuuahh!!
heeee


tapi yang best nye hubby bukan pos dvd jek..
ade surprise yang lain jugak dari dia...
I LOVE YOU BESAR2 B...
ehehe

bukak2 je DVD tu dah bau harum semerbak
aku ingat mmg bau dvd tu harum semacam
rupenye hubby kirimkan bau perfume dia yang baru dia beli..
dia mmg ada gtau dia beli perfume baru

wangiiii.......suke2....hehe

kat tisu ni la dia sembur perfume tu...

Then, hubby kirimkan jugak surat untuk aku n baby
ala2 cerita cinta dolu2 plak kan main surat2 ni..hehe
dia suh aku baca kuat2 biar baby dengar
dua kali aku baca surat ni,
dua kali gak banjir air mata ku..
ye..aku mmg gembeng...
tapi ape yg hubby tulis sangat touching..
saya sayang awak banyak2!
time aku baca kuat2 untuk baby pun, baby dok tendang2 perot aku..
dia pun happy agaknya dapat surat dari ayah dia..hehe

Surat dari seorang suami dan ayah kepada isteri dan anaknya =)

Pastu ada plak cebisan kecik kertas yang ade pesanan dari hubby
katanya kalau nak bg org kene bagi semuanya tanda keikhlasan
tu yang lebihan A4 pun dia kirim sekali tu..
alahai suamikuuuu....hehe

I love and miss u more Mohd Kamalruzzaman Abd Rahim....

Pastu selak punye selak
ade lagi surprise dia....
ni ha...

nak cukupkan ruang kosong katanye..
awatlah tak da banyak lagi ruang kosong kan??haha
terima kasih sayang!


Last but not least
benda yang aku tak perasan
hubby letak kat belakang DVD

Gambar passport beliau yang terkini....
dia amik time dia nak buat medical card time kat sana aritu
pengubat rindu untuk si isteri yang jauh di mata ;)

ensemkan suami saya? ~ lalalalalalala ~ ;P


Itulah dia suamiku...
MOHD KAMALRUZZAMAN BIN ABD RAHIM
penuh dengan surprise
TERIMA KASIH B
saya bahagiaaaa sangat dengan awak =))
semoga kasih sayang ni berkekalan sampai syurga hendaknya
Amiinnn





Nov 7, 2011

epy besday to me!! 711


epy besday to me
epy besday to me
epy besday to meeee.....
epy besday to me...



feeling2 wish besday untuk diri sendiri..haha

Nov 3, 2011

risau merajai hati

Semakin dekat dengan due semakin la hati aku ni risau..
risau kalau2 baby keluar awal
aku dah la duduk sorang2
suami jauh di mata....
mak mertua pun tak berapa sihat
mak aku plak, nak dok sini, adik aku sekolah lagi sape nak jaga?
adik2 aku yang lain belajar n praktikal
mmg tak boleh nak teman
waaa...sangat risau..

*nanges sampai lebam*

time2 mcm ni lah aku perlukan sangat en.suami berada di sisi
mengharapkan dia ada menemani hari2 ku..hukhuk

aku plan nak bercuti awal seminggu dari due
tapi tetap risau kalau2 baby keluar lagi awal dari tarikh tu
Kalau ikutkan kiraan Doktor aku dah masuk minggu ke 35
so ada lebih kurang 5 weeks lagi
tapi most of my friends bersalin awal 2/1 weeks before due
ade yang i months ealier lagi..
tu buat aku lagi riso..
tiap2 hari aku doa semoga baby keluar bila aku dah bercuti kat kampung nanti
tiap2 hari jugak aku pesan kat baby suh dia sabar
suh dia keluar bile ibu dia dah start cuti nanti

semoga Allah perkenan kan doa hambanya ni..
permudahkanlah segalanya untuk kami Ya ALLAH
amiinnn