Apr 30, 2012

5 bulan

Assalamualaikum semua...

sekali lagi aku menghilangkan diri agak lama...
asek keje tenggelam timbul tenggelam timbul je...
apa yang di busy kan pun aku tak tau...padahal banyak je cerita aku nk cerita...
baru anak sorang dah bz ngalah org anak 10!
kekekeke

diam tak diam puteri ambo dah nak masuk 5 bulan dah...
dah boleh di ajak bermain dah
dah mengekek2 klo di agah2
dan tu buat aku selalu rindu..
rindu juga pada ayah beliau yang dah start belayar.. 

I MISS YOU B...THANX FOR EVERYTHING..LOVE YOU FOREVER
(kasi can aku nak berjiwa karat jap eak hihi)



 Umur 2 bulan lebih...pergi Pangkor

4bulan..@Taman Awam Miri..
ni gambar dari phone ayah Qisya...aku punye pulak dah lebor...sebab aku terdelete semua gambar dalam phone gallery aku..huaaa sangat2 tension...
semua gambar qisya dalam tu...huhu 

 Gambar terkini..Qisya bersama kerusi comelnye...
ibu yang teringin no nak beli sebenarnye..tu yang tekad gak beli walaupun boleh tahan regenye...demi mu wahai anakku hihi




Apr 30, 2012

5 bulan

Assalamualaikum semua...

sekali lagi aku menghilangkan diri agak lama...
asek keje tenggelam timbul tenggelam timbul je...
apa yang di busy kan pun aku tak tau...padahal banyak je cerita aku nk cerita...
baru anak sorang dah bz ngalah org anak 10!
kekekeke

diam tak diam puteri ambo dah nak masuk 5 bulan dah...
dah boleh di ajak bermain dah
dah mengekek2 klo di agah2
dan tu buat aku selalu rindu..
rindu juga pada ayah beliau yang dah start belayar.. 

I MISS YOU B...THANX FOR EVERYTHING..LOVE YOU FOREVER
(kasi can aku nak berjiwa karat jap eak hihi)



 Umur 2 bulan lebih...pergi Pangkor

4bulan..@Taman Awam Miri..
ni gambar dari phone ayah Qisya...aku punye pulak dah lebor...sebab aku terdelete semua gambar dalam phone gallery aku..huaaa sangat2 tension...
semua gambar qisya dalam tu...huhu 

 Gambar terkini..Qisya bersama kerusi comelnye...
ibu yang teringin no nak beli sebenarnye..tu yang tekad gak beli walaupun boleh tahan regenye...demi mu wahai anakku hihi