Oct 24, 2012

Jalan2 Singapore

Assalamualaikum

Nak share citer dah lapuk mcm kayu gapok kata org jawa..hihi
pertengahan bulan 9 hari tu ayah qisya belanja kami jalan2 g Singapore
time tu ayah qisya baru balik dari lautan biru selepas 5 bulan dok jadi org laut hihu
so ayah qisya mmg kene sign off kt company dia kat singapore so alang2 kami join la sekali..
2 hari jalan2 kat sana tapi tak tdo sana pon..tdo kat JB
1st day pergi office husband then g naik flyer and jalan2 kat mall je
then malam tu tdo JB
2nd day baru p ke Universal Studio
kami masuk Singapore naik kereta sendiri
husband dah buat autopass before ni so just top up je
boleh guna untuk bayar parking jugak mcm touch n go
kami masuk lalu link kedua tu
Dekat ,senang, cepat dan tak sesak
tapi adelah org tu konon nak lalu woodland...
nak ngetest jalan la konon...
ha...sekali amik koo.....jammed gile..kene plak time org balik keje
mmg berpinor punggung dok dalam kereta lelama..haha
jom layan picture je la
malas nak type pepanjang hihi
keje malas je aku ni kan?
ntah bile ntah nak rajen!hihu

Flyer Singapore...best...boleh nampak view satu Singapore..
ticket tak silap $33 per person kot..tak hingat dah..















Pastu husband bawak kat tempat ape ntah nama dia..tapi mcm kat atas bukit...
cantik...nampk view singapore waktu malam...siap ade org buat besday party lg time tu..tapi golap la..diterangi cahaya bulan je..kan romantik tu...mcm kami kat bawah ni..huahuahua








2nd day kat USS
not bad la..best untuk family yang ade kanak2 yang agak besar
kalau mcm qisya ni umur 9bulan time tu banyak benda yang tak boleh bawak dia masuk
untuk yang suke bergambar memang inilah tempatnye











Yang ni paling best!
the mummy punye roller coaster
menggigil kaki bila turun
dah le naik sorang2 sebab gilir2 ngan husband nk jaga qisya..
tapi mmg best la yg ni.,kene torai klo korang g..
husband sampai naik due kali syok punye pasai..hihi






























alhamdulillah...sampai jugak kan kat sana
TQ b ;)
pasni nak Disneyland Hongkong plak bleh?kakakakaka

Oct 24, 2012

Jalan2 Singapore

Assalamualaikum

Nak share citer dah lapuk mcm kayu gapok kata org jawa..hihi
pertengahan bulan 9 hari tu ayah qisya belanja kami jalan2 g Singapore
time tu ayah qisya baru balik dari lautan biru selepas 5 bulan dok jadi org laut hihu
so ayah qisya mmg kene sign off kt company dia kat singapore so alang2 kami join la sekali..
2 hari jalan2 kat sana tapi tak tdo sana pon..tdo kat JB
1st day pergi office husband then g naik flyer and jalan2 kat mall je
then malam tu tdo JB
2nd day baru p ke Universal Studio
kami masuk Singapore naik kereta sendiri
husband dah buat autopass before ni so just top up je
boleh guna untuk bayar parking jugak mcm touch n go
kami masuk lalu link kedua tu
Dekat ,senang, cepat dan tak sesak
tapi adelah org tu konon nak lalu woodland...
nak ngetest jalan la konon...
ha...sekali amik koo.....jammed gile..kene plak time org balik keje
mmg berpinor punggung dok dalam kereta lelama..haha
jom layan picture je la
malas nak type pepanjang hihi
keje malas je aku ni kan?
ntah bile ntah nak rajen!hihu

Flyer Singapore...best...boleh nampak view satu Singapore..
ticket tak silap $33 per person kot..tak hingat dah..















Pastu husband bawak kat tempat ape ntah nama dia..tapi mcm kat atas bukit...
cantik...nampk view singapore waktu malam...siap ade org buat besday party lg time tu..tapi golap la..diterangi cahaya bulan je..kan romantik tu...mcm kami kat bawah ni..huahuahua








2nd day kat USS
not bad la..best untuk family yang ade kanak2 yang agak besar
kalau mcm qisya ni umur 9bulan time tu banyak benda yang tak boleh bawak dia masuk
untuk yang suke bergambar memang inilah tempatnye











Yang ni paling best!
the mummy punye roller coaster
menggigil kaki bila turun
dah le naik sorang2 sebab gilir2 ngan husband nk jaga qisya..
tapi mmg best la yg ni.,kene torai klo korang g..
husband sampai naik due kali syok punye pasai..hihi






























alhamdulillah...sampai jugak kan kat sana
TQ b ;)
pasni nak Disneyland Hongkong plak bleh?kakakakaka