Jan 23, 2013

Salam Maulidur Rasul 1434H

Assalamualaikum

Esok adalah sambutan Maulidur Rasul 1434H
dengan temanya..

'WASATIYYAH TONGGAK KESATUAN UMMAH'

marilah sama2 kita berselawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW..
Banyak fadhilat yang kita dapat kalau kita rajin berselawat ni 
contohnya macam yang tertulis kat dalam blog ni...
Nabi Muhammad sangat mulia akhlaknya...sangat tinggi imannya
sedangkan kita ummatnya selalu terlupa dan alpa dengan mainan syaitan..
astagfirullahhalazim...


insaf sejenak...huhu
ampunkan hambamu yang selalu khilaf dan sering melakukan dosa ini Ya ALLAH...

Jan 10, 2013

penangan adam&hawa

 Assalamualaikum

kiut je tengok ain dalam citer adam & hawa ni pregnant
rindu plak time pregnant2 dulu...
boleh tak nak pregnant tapi tanak bersalin...
kahkahkah

cantik baju dia pakai kan...simple,sopan and style...sukaaa
disebabkan penangan citer ni plus kesukaan melampau terhadap baju ni
sanggup ni cari kat tenet...
kebanyakannya style fishtail ni sampai paras lutut je 
susah nak cari yg panjang macam ain pakai ni..

last2 jumpa gak boutique online jual baju ni..Aneesa Amani..
RM79 tapi belom ada bajet
terpaksa tunggu gaji
hope adalagi stock time tu
klo tak??ngecessss!hehu







Jan 7, 2013

purple and blue theme

Assalamualaikum....

saja nak share ngan korang


sangat suka gabungan color ni....shhannnteekkk kan?
nak buat tema raya tahun ni boleh?
hahaha...pose ganti pon idak lagi nak pk raya dah eak?hihi

tahniah apek n leuniey!!

Jan 23, 2013

Salam Maulidur Rasul 1434H

Assalamualaikum

Esok adalah sambutan Maulidur Rasul 1434H
dengan temanya..

'WASATIYYAH TONGGAK KESATUAN UMMAH'

marilah sama2 kita berselawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW..
Banyak fadhilat yang kita dapat kalau kita rajin berselawat ni 
contohnya macam yang tertulis kat dalam blog ni...
Nabi Muhammad sangat mulia akhlaknya...sangat tinggi imannya
sedangkan kita ummatnya selalu terlupa dan alpa dengan mainan syaitan..
astagfirullahhalazim...


insaf sejenak...huhu
ampunkan hambamu yang selalu khilaf dan sering melakukan dosa ini Ya ALLAH...

Jan 10, 2013

penangan adam&hawa

 Assalamualaikum

kiut je tengok ain dalam citer adam & hawa ni pregnant
rindu plak time pregnant2 dulu...
boleh tak nak pregnant tapi tanak bersalin...
kahkahkah

cantik baju dia pakai kan...simple,sopan and style...sukaaa
disebabkan penangan citer ni plus kesukaan melampau terhadap baju ni
sanggup ni cari kat tenet...
kebanyakannya style fishtail ni sampai paras lutut je 
susah nak cari yg panjang macam ain pakai ni..

last2 jumpa gak boutique online jual baju ni..Aneesa Amani..
RM79 tapi belom ada bajet
terpaksa tunggu gaji
hope adalagi stock time tu
klo tak??ngecessss!hehu







Jan 7, 2013

purple and blue theme

Assalamualaikum....

saja nak share ngan korang


sangat suka gabungan color ni....shhannnteekkk kan?
nak buat tema raya tahun ni boleh?
hahaha...pose ganti pon idak lagi nak pk raya dah eak?hihi

tahniah apek n leuniey!!